Ortodontie

    Clinica de ortodontie Elen Denta coordonata de medic specialist ortodont Elena Zamfir te ajuta sa ai un zambet frumos pentru toata viata. Cu o experienta in ortodontie de peste 15 ani si pentru peste 7000 de cazuri rezolvate aplicam profesional aparate dentare la adulti si copii oferind rezultate deosebite intr-un timp foarte scurt.

     Tratamentul ortodontic este condus de catre medicul specialist cu ajutorul aparatelor ortodontice deci sa se inteleaga bine ca nu aparatele dentare in sine aliniaza dintii ci medicul ortodont realizeaza acest lucru prin intermediul acestor aparate ortodontice. Astfel ca cel mai important nu este aparatul dentar ci conduita de tratament realizata de catre specialistul ortodont care trebuie sa fie un bun profesionist cu notiuni teoretice si practice solide.

    Clinica de ortodontie Elen Denta ofera servicii ortodontice de cea mai buna calitate la cele mai mici preturi atat prin sistemul conventional de ortodontie fixa cat si prin sistemul inovator Damon oferind rezultate incredibile intr-un timp foarte scurt.Durata unui tratament este intre un an si un an si jumatate dar poate ajunge la maxim doi ani pentru cazuri mai complexe.

    Clinica Elen Denta are avantajul de a avea medic ortodont cu program zilnic de luni pana vineri astfel ca orice neplaceri care pot surveni in timpul unui tratament ortodontic pot fi rezolvate rapid prin prezentarea la cabinet a pacientului cu un telefon prealabil  Acum o alternativa  pentru oricine
 Echipa  Noastra